Hayatınızı Değiştirmek İçin Günlük 4 Pratik Çalışma

Access Consciousness araçları ve Access Bars ile ilgili şeylerden biri, bir şeyleri değiştirmek için ne denli çabuk ve etkin biçimde işe yaradıklarıdır.

Access Consciousness kelimenin tam anlamıyla hayatınızın her alanını değiştirmek için kullanabileceğiniz binlerce pratik araçtan oluşturulmuştur. O nedenle, belki de “Nereden başlayacağım?” veya “Hangi araçla başlamalıyım?” gibi sorular soruyorsunuz.

Dr. Dain Heer hayatınızı gerçekten değiştirmek için kullanabileceğiniz, kendi favorisi olan günlük 4 pratik çalışmayı verdi.

Hayatınızı Değiştirmek için Günlük 4 Pratik Çalışma

1) Her güne “Evren bugün bana çok güzel bir şey göster” ve “Eğer kendi hayatımı bugün gerçekten yaratsaydım, hemen şimdi neyi seçerdim?” diyerek başlayın.
2) Her ne zaman iyi veya kötü bir şey olursa “Bundan daha iyi nasıl olur?” diye sorun. Hayatınızın gidişatını daha harikaya doğru değiştireceksiniz.
3) Ya yargıya ya da mutluluğa sahip olabileceğinizi fark edin. Eğer yargılarımızı durdurabilirsek, tamamıyla farklı bir dünyaya sahip olabiliriz.
4) 3 gün boyunca sahip olduğunuz her düşünce, his ve duyguda “Bu kime ait?” diye sorun. Yürüyen ve konuşan bir meditasyon haline geleceksiniz. Kafanızdaki düşünceler, hisler ve duyguların %98’i sizin bile değildir. Bu araç bunu bilmenize ve dünyanızda daha fazla alan yaratmanıza izin verir.

Eğer bu araçları hayatınıza katıp kullanırsanız hangi değişimi yaratabileceksiniz merak ediyorum?

Bu pratik çalışmalarla eğlenin ve hangi aracın sizin için eğlenceli olduğu seçimini yapın. Neyin işinize yarayacağını her zaman biliyorsunuz. Bildiğinizi düşündüklerinizin ötesinde bildiğinizi kabul etmeye başladığınızda, dünyanızı açmaya ve mümkün olduğunu hiç düşünmediğiniz biçimde değiştirmeye başlarsınız.

Sevgiyle ışıkla farkındalıkla kalın.